Gratis verzending vanaf €45,00 - Mei actie maand 10% korting op veel producten en diensten

Team rotterzwam

Siemen Cox [SC]

Komt uit de financiële dienstverlening. Heeft overstap gemaakt naar duurzaam ondernemerschap om via die weg een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Geïnspireerd door the Crash Coursepermacultuur, open source en de Blauwe Economie. Share all you have and you will receive more.

Linkedin

Mark Slegers [MS]

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog met strategisch inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.

LINKEDIN

Hanna de Bruijn [HB]

Ooit begonnen als vrijwilliger bij Rotterzwam. Met haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, raast ze door de kwekerij: zorg voor de zwammetjes, de vrijwilligers en collega's. Daarnaast is ze ook nog eens erg handig met haar camera, die mooie foto's komen allemaal van haar hand.

INSTAGRAM

Dick Rensen [DR]

Dick was vroeger minder met duurzaamheid bezig en meer met hospitality. Bij BlueCity kreeg hij het op z'n duurzame heupen en leerde rotterzwam kennen. Hij werkt graag aan circulaire uitdagingen en oplossingen. Nu de oesterzwammen als paddestoelen uit de grond schieten moeten die bij jou op het bord terecht komen. Daar gaat Dick over. Bel hem maar ‘s!

LINKEDIN

Stephan Brusche

designers

Designers ID

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. In 2017 ontwikkelde Charly Blödel een framework dat grafisch en communicatiemateriaal documenteert in de vorm van een code. Deze code bestaat uit initialen van de designer, gevolgd door de datum en het soort werk. Op deze manier geven wij een podium aan onze designers en een identiteit aan hun werk. 

Susanne de Graaf

[SG]

Linkedin

Charly Blödel

[CB]

Linkedin

Bas Schellekens

[BS]

Linkedin

Anne Visser

[AV]

Linkedin

Nicky van Looze

[NL]

Linkedin

Jeffrey van gelderen

[JG]