Gratis verzending vanaf €45,00

Team rotterzwam

Siemen Cox [SC]

Komt uit de financiële dienstverlening. Heeft overstap gemaakt naar duurzaam ondernemerschap om via die weg een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Geïnspireerd door the Crash Coursepermacultuur, open source en de Blauwe Economie. Share all you have and you will receive more.

Linkedin

Mark Slegers [MS]

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog met strategisch inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.

LINKEDIN

Susanne de Graaf [SG]

Kwam bij rotterzwam terecht omdat ze gewoon de wereld een stukje mooier wilde maken. Na haar studies grafische vormgeving en ondernemen deed ze werkervaring op bij rotterzwam en is daarna blijven plakken. Nu is ze chef growkit en bewaakt de visuele identiteit van Rotterzwam met haar leven.

LINKEDIN

Hanna de Bruijn [HB]

Ooit begonnen als vrijwilliger bij Rotterzwam. Met haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, raast ze door de kwekerij: zorg voor de zwammetjes, de vrijwilligers en collega's. In het team staat ze ook wel bekend als mama Hannie. Daarnaast is ze ook nog eens erg handig met haar camera, die mooie foto's komen allemaal van haar hand.

INSTAGRAM

Dick Rensen [DR]

Dick was vroeger minder met duurzaamheid bezig en meer met hospitality. Bij BlueCity kreeg hij het op z'n duurzame heupen en leerde rotterzwam kennen. Hij werkt graag aan circulaire uitdagingen en oplossingen. Nu de oesterzwammen als paddestoelen uit de grond schieten moeten die bij jou op het bord terecht komen. Daar gaat Dick over. Bel hem maar ‘s!

LINKEDIN

Gerrit-Jan Smit

Met zijn achtergrond in de kunsten en sociale projecten is hij zich over het voedselvraagstuk gaan buigen. De verbindende rol maar ook de emotionele waarde van voedsel maakt het een complex maar heel leuk en interessant vraagstuk voor hem. Gerrit-Jan heeft de mooie taak om de kwekerij te runnen met een top team om zich heen!

Linkedin

Jente de Vries [JV]

Sociaal ondernemer en wereldverbeteraar die gelooft in minder mooie woorden en meer actie in de taxi. Heeft als co-founder van stichting Kromkommer de kunst van het bootstrappen geleerd, is betrokken geweest bij BlueCity en na jaren van informele samenwerking nu onderdeel van rotterzwam als projectleider van Terug naar de bodem.

LINKEDIN

designers

Designers ID

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. In 2017 ontwikkelde Charly Blödel een framework dat grafisch en communicatiemateriaal documenteert in de vorm van een code. Deze code bestaat uit initialen van de designer, gevolgd door de datum en het soort werk. Op deze manier geven wij een podium aan onze designers en een identiteit aan hun werk. 

Charly Blödel

[CB]

Linkedin

Bas Schellekens

[BS]

Linkedin

Anne Visser

[AV]

Linkedin

Nicky van Looze

[NL]

Linkedin

Jeffrey van gelderen

[JG]