Vier het voorjaar! De gehele maand maart krijg je 15% korting op de growkit

Team rotterzwam

Mark Slegers [MS]

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog met strategisch inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.

LINKEDIN

Hanna de Bruijn [HB]

Meesterbinder - Plantengek en Fotograaf. Ooit begonnen als vrijwilliger bij Rotterzwam. Met haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, raast ze door de kwekerij: zorg voor de zwammen, collega's en vrijwilligers. 'een tong zo scherp als een mes, maar een hart van tofu.

LOOT_rotterdam

Stephan Brusche [SB]

Binnengekomen als medewerker logistiek, maar inmiddels vooral bezig met de marketing en communicatie als grafisch ontwerper. In zijn vrije tijd tekent hij graag op bananen onder zijn artiestennaam iSteef. Als u wilt weten hoe dat er uitziet, check dan zijn Instagram.

Instagram

Rokas Minderis [RM]

Helemaal uit Litouwen gekomen om voor ons produkt ontwikkeling te doen. Wat hij aan het ontwikkelen is? Hou de website in de gaten, binnenkort zullen we het bekend maken.

Florian de Deugd

Kwekerij Coördinator - Florian is afgestudeerd bioloog en werkt sinds eind 2022 voor Rotterzwam. Hij zal je het verhaal van Rotterzwam vertellen met een biologische toon.

Dick Rensen [DR]

Dick was vroeger minder met duurzaamheid bezig en meer met hospitality. Bij BlueCity kreeg hij het op z'n duurzame heupen en leerde rotterzwam kennen. Hij werkt graag aan circulaire uitdagingen en oplossingen. Nu de oesterzwammen als paddestoelen uit de grond schieten moeten die bij jou op het bord terecht komen. Daar gaat Dick over. Bel hem maar ‘s!

LINKEDIN

designers

Designers ID

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. In 2017 ontwikkelde Charly Blödel een framework dat grafisch en communicatiemateriaal documenteert in de vorm van een code. Deze code bestaat uit initialen van de designer, gevolgd door de datum en het soort werk. Op deze manier geven wij een podium aan onze designers en een identiteit aan hun werk. 

Susanne de Graaf

[SG]

Linkedin

Siemen Cox

[SC]

linkedin

Charly Blödel

[CB]

Linkedin

Bas Schellekens

[BS]

Linkedin

Anne Visser

[AV]

Linkedin

Nicky van Looze

[NL]

Linkedin

Jeffrey van gelderen

[JG]

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods