Gratis verzending vanaf €45,00

Op basis van de ervaring van de afgelopen jaren, hebben wij geleerd dat de minimale periode voor een stage [waar zowel jij al wij wat aan hebben], 10 weken is. Daarnaast dien je minimaal 3 dagen in week beschikbaar te zijn gedurende deze periode. Naast onderstaande specifieke en doorlopende stageopdrachten, kan je ook voor een algemene [meewerk] stageplek solliciteren. Uitgangspunt is altijd de periode van 10 weken en minimaal 3 dagen in de week beschikbaar zijn.

Technische stage

Wil je ervaring opdoen bij een duurzame en innovatieve scale-up? Wil jij graag werken met een gezellig team waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen? Doe jij een technische studie en ben je opzoek naar een stageplek? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk de stage

Ondernemende stage

Wil je ervaring opdoen bij een duurzame en innovatieve scale-up? Wil jij graag werken in een multidisciplinair team? Doe jij een studie gericht op ondernemerschap of Marketing & Communicatie en ben je opzoek naar een stageplek? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk de stage

Social media stage

Ben jij die creatieve en ondernemende duizendpoot die onze social media kanalen naar een volgend level wilt helpen tillen? Wij hebben een super interessante en leerzame vacature openstaan waar jij volop de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Bekijk de stage