De rotterzwammers

Het team van rotterzwam bestaat uit een groep enthousiastelingen die zich met volle overgave inzet voor de transitie naar een circulaire maatschappij.

De meeste medewerkers zijn in dienst, enkele als oproepkrachten. En we hebben een paar leuke vrijwilligers.

Voor sommige kern activiteiten werken wij samen met partners.

Mark Slegers [MS]

Co-founder en directeur van rotterzwam.

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog met strategisch inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook het verschil te maken. Do or do not. There is no TRY.

LinkedIn

Florian de Deugd [FD]

Kwekerij Coördinator

Florian is afgestudeerd bioloog en werkt sinds eind 2022 voor Rotterzwam. Hij zal je het verhaal van Rotterzwam vertellen met een biologische toon.

LinkedIn

Hanna de Bruijn [HB]

Meesterbinder - Plantengek en Fotograaf. Ooit begonnen als vrijwilliger bij Rotterzwam. Met haar 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit, raast ze door de kwekerij: zorg voor de zwammen, collega's en vrijwilligers. 'een tong zo scherp als een mes, maar een hart van tofu.

Loot_Rotterdam

Stephan Brusche [SB]

Binnengekomen als medewerker logistiek, maar inmiddels vooral bezig met de marketing en communicatie als grafisch ontwerper. In zijn vrije tijd tekent hij graag op bananen onder zijn artiestennaam iSteef. Als u wilt weten hoe dat er uitziet, check dan zijn Instagram.

Instagram

Stefanie Bolleboom

Anne Visser [AV]

Designers en makers

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. In 2017 ontwikkelde Charly Blödel een framework dat grafisch en communicatiemateriaal documenteert in de vorm van een code. Deze code bestaat uit initialen van de designer, gevolgd door de datum en het soort werk. Op deze manier geven wij een podium aan onze designers en een identiteit aan hun werk.