Koffiedik redden van de vuilverbranding

rotterzwam verzorgd de koffiedik collectie bij organisaties in de regio Rijnmond. Bekijk de korte video hieronder [2 minuten] om een indruk te krijgen van onze activiteiten en lees daaronder meer over hoe wij koffiedik redden van de vuilverbranding en hoe wij onze relaties helpen om hun afvalkosten te internaliseren.

Impact maken, dat is wat Rotterzwam doet. Zo redden we inmiddels meer dan 40 ton koffiedik per jaar van de vuilverbranding en dat wordt voor een deel omgetoverd tot heerlijke oesterzwammen.

En dat inspireert mensen en levert ons aardig wat aandacht in de media op. Van artikelen in de krant tot items op tv. Wereldwijd. Met als resultaat: meer bewustwording over duurzaamheid, circulaire economie en de waarde van afval.

Die impact kunnen we ook binnen jouw organisatie realiseren. En daarom hebben wij een aanpak dat het ophalen van koffiedik koppelt aan een bewustwordingsproces bij directie, medewerkers en relaties.

Maar we kijken ook verder. Zo deden wij in ons project 'Terug naar de Bodem' de afgelopen jaren een experiment met o.a. de universiteit van Wageningen en het Louis Bolk Instituut om te kijken wat het effect van koffiedik is op de bodem. Je kunt hier de resultaten bekijken.

Hoe werkt het?

Wil jij ook je koffiedik laten redden door rotterzwam

Klink dan op onderstaande knop of neem contact met ons op met Mark Slegers, hij vertelt je graag meer. 

mark@rotterzwam.nl

+31624776212

Contact