Wij delen ons paddenstoelen substraat recept

Wij delen ons paddenstoelen substraat recept

In augustus 2019 hebben we een eenvoudige vraag gesteld. Welke informatie, inzicht of kennis over het kweken van paddestoelen is waardevol voor de beginnende kweker? We hebben het gevraagd omdat we onze prestatie wilden verbeteren door relevante inhoud met onze volgers te delen.

In de eerste twee maanden van 2020 hebben bijna 300 mensen een van de gratis e-boeken gedownload die we aanbieden via onze website www.mushroom-cultivation.com. We zijn erg blij om dit enthousiasme voor de paddenstoelen teelt te zien en we zijn blij dat wij kunnen bijdragen aan deze groeiende beweging. Want dat het een beweging is, dat staat vast.

Opt in

De vraag die we toen stelden was. "Wat kunnen we doen om jouw paddenstoelen project vooruit te helpen?" En toen stelden we enkele onderwerpen voor en lieten er één open. 

  1. De inhoud van ons businessplan

  2. De substraat recepten die we gebruiken en hebben gebruikt

  3. Richtlijn voor hoe we onze producten verkopen aan de lokale markt

  4. ......

We kregen een breed scala aan antwoorden, waaronder vragen over investeren in technische installaties, het maken van geperforeerde substraat zakken, het stroomlijnen van de operatie en het omgaan met klanten die niet betalen. Gelukkig hebben we slechts twee keer een ervaring gehad met een niet-betalende klant . Dus daar zijn we geen experts in. :-)

Kijkend naar de antwoorden, mijn persoonlijke agenda [ik moest de tijd vinden om de inhoud te maken] en kijkend naar welke inhoud we al op een plank hadden liggen, besloten wij dat wij eerst een e-boek zouden maken dat de substraat recepten bevat die we hebben gebruik en heb gebruikt.Daarom presenteren we ons derde e-boek "3 mushroom substrate recipes for the small mushroom grower". Het boek heeft 20+ pagina's met de drie substraat recepten die we gebruiken. Het kostte ons meer dan 12 maanden om de koffierecepten te valideren. Zoals je aan de titel kan zien, is dit eBook in het Engels.

De belangrijkste aspecten van dit e-boek zijn de substraat ingrediënten, de percentages die in elke mix worden gebruikt EN de meng volgorde. Maar we nemen ook afbeeldingen op van het substraat productieproces en de manier waarop we substraat ingrediënten reinigen.

Deze ingrediënten worden door ons gebruikt in ons huidige substraat productieproces, maar ook in workshops en teamactiviteiten die we op de kwekerij organiseren. Ze zijn gemakkelijk te begrijpen en toe te passen. Zelfs voor een beginner.

Het doel van dit e-boek is om mensen op weg te helpen met het kweken van paddenstoelen voor de laagst mogelijke prijs. Verwacht niet dat dit boek alle onderwerpen van substraat voorbereiding en de gebruikte machines behandelt. Dat doet het niet. Als je dat wilt, stel ik voor een kijkje te nemen in ons e-learning programma voor de thuiskweker of de beginnende stedelijke paddenstoelen kweker. Deze E-learning zijn in het Engels, maar Nederlands ondertiteld.

De inhoud van dit eBoek maakt deel uit van wat we zien als Smart Substrate Strategies. Daarover volgt later meer.

We hebben besloten dit eBoek beschikbaar te stellen voor slechts € 12,50. 

LET OP! Dit Ebook is in het ENGELS.
Je besteld hem hier.

 

Volgende lezen

De impact van Rotterzwam in 2019
De impact van corona op onze impact

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.