circulaire economie

Stijging afval kosten? Niet bij rotterzwam!

Stijging afval kosten? Niet bij rotterzwam!

Jaarlijks stijgen de kosten van ons levensonderhoud. Dat is zo'n vaststaand gegeven, dat wij er al bijna niet meer over nadenken. In 90% van de gevallen is dit het gevolg van inflatie. Het effect van het bijdrukken van geld door de centrale banken gecombineerd met de aanhoudende lage rente. Een verschijnsel waar we bij rotterzwam niet al teveel stil bij zullen staan.

Waar wij wel graag stil bij staan, is het feit dat duurzaamheid bij ons ook prijsstabiliteit betekent. Zo is de prijs van onze oesterzwammen al sinds 2013 hetzelfde. Wij hebben nooit een prijswijziging doorgevoerd.

Ook voor onze koffiedik propositie hebben wij nog nooit een prijswijzing doorgevoerd. Sinds 2014 rekenen wij dezelfde bedragen voor onze service.

Dus bij rotterzwam ben je niet alleen aan het juiste adres als het gaat om duurzame producten, het redden van koffiedik van de vuilverbranding, verpakkings- en afval vrije koffie levering, heerlijke vegetarische en veganistische producten, innovatieve voedingsconcepten, lokale voedselproductie maar ook voor prijsstabiliteit.

Meer weten over wat onze dienstverlening voor jullie organisatie kan betekenen? Neem contact op met Dick Rensen op dick@rotterzwam.nl

 

Afvalkosten stijging

https://www.afvalgids.nl/grootste-stijging-afvalstoffenheffing-sinds-1995/

Volgende lezen

Nieuwe vegan oesterzwammen spread
De impact van rotterzwam in 2020

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.