Online paddenstoelen leren kweken

Online paddenstoelen leren kweken

Wij bieden als een paar jaar de mogelijkheid om online te leren over paddenstoelen kweek. Zowel voor de beginnende thuiskwekert als voor de meer ervaren moestuinkwekert hebben wij een E-learning. Daarnaast was er ook de mogelijkheid om bij ons op de kwekerij te komen voor een workshop. 

De workshop op de kwekerij is iets anders dan de online E-learning. Bij de workshop ligt de nadruk op de beleving [op de kwekerij, met anderen, kopje koffie erbij, materiaal inbegrepen maar wel eenmalig] bij de E-learning ligt de nadruk op het leren [Video's met uitleg 24/7 beschikbaar, uitleg over hoe je dit thuis op structurele basis doet] Een wezenlijk verschil.

Als gevolg van de corona-maatregelen, zijn de workshops op de kwekerij vooralsnog geannuleerd. Daarom hebben wij ons de vraag gesteld, wat kunnen wij doen om de E-learning en de workshop wat betreft beleving dichter bij elkaar te brengen? Toen zijn wij gekomen tot een aanbod waarbij de belangrijkste materialen, te weten paddenstoelen broed en substraat zakken, zijn inbegrepen in de prijs.

Je kan dus vanaf nu onze E-learning "Module 0" aanschaffen en je ontvangt daarbij gratis 2 kilo paddenstoelen broed en 10 geperforeerde substraat zakken. De E-learning kost €59,- en je krijgt er t.w.v. €39,- paddenstoelen broed en substraat zakken bij.

De E-learning is volledig in het Engels gesproken en in het Nederlands ondertiteld. Bij elke les kan je vragen stellen en de videos zijn 24/7 beschikbaar op het leer platform.

Volgende lezen

De impact van corona op onze impact
Afvalwetgeving: wat is afval?

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.