Diensten presentatie

Het Mushroom Learning Network Community Platform

Het Mushroom Learning Network Community Platform

De afgelopen maanden zien wij over de verschillende social media platforms dat mensen, bedrijven en organisaties om onduidelijke redenen de toegang tot hun account wordt ontzegd. Het is een trend die zichtbaar is bij Twitter, Facebook, YouTube en Instagram.

Het is erg zuur als je, na jarenlang hard werken aan het opbouwen van een bepaald publiek op een dergelijk platform, om onduidelijke redenen de toegang tot je account wordt ontzegd. 

rotterzwam gelooft erg in delen. Wij hebben het gedachtegoed van open source omarmt vanaf het allereerste begin. Wij deelden wat wij aan het doen waren, nog voordat wij zelf precies wisten hoe het moest. ;-)

De afgelopen jaren hebben wij daarbij veel gebruik gemaakt van en geïnvesteerd in verschillende social media platforms. Wij voelen echter dat het tijd is om lost te komen van deze tech giganten en [nog meer] zelf aan het stuur gaan zitten van onze 'content'.

Daarom lanceerden wij deze week het Mushroom Learning Network Community Platform. Een community gericht op de #aanrecht-agrariër die op moestuin niveau aan de paddenstoelen kweek wil. Een community gericht op de klein stedelijke paddenstoelen kweker die een onderneming begint.

Deze community is te vinden op het platform waar ook onze online trainingen te vinden zijn. Er zijn geen algoritmes die bepalen wat jij ziet. Jij zit aan het stuur. Je persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden dan je toegag geven tot de website en je te informeren over wat erop het platform gebeurd.

Naast deze eigenschappen, heeft het platform nog een aantal voordelen.

  • GRATIS toegang tot ons ebook met drie substraat recepten -> Waarde € 12,50
  • GRATIS toegang tot onze plannen voor de ultieme stedelijke paddenstoelen kwekerij -> Waarde € 25
  • Toegang tot verdienmodellen door reseller te worden van paddenstoelen gerelateerde producten en diensten;
  • 10% korting op alle rotterzwam online en offline cursussen;
  • 10% korting op alle rotterzwam webshop producten;
  • 15% korting op alle online en offline cursussen van EkoFungi;

En nog veel meer.

Let op! De voertaal op het platform is Engels. We richten ons op de hele Engels sprekende wereld. We kunnen daar helaas geen uitzonderingen voor maken. 

Pak jij voortaan 10% korting op alle producten uit onze webshop?

Het lidmaatschap kost je slechts €1 per week [€52 per jaar] en wordt via automatische incasso afgeschreven. Je kan je hier aanmelden.

Volgende lezen

CO2 certificaten te koop
Recept: romige oesterzwammen soep

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.