Duurzaam cadeaupakket

Duurzame brievenbuspakketten voor de thuiswerker

Duurzame brievenbuspakketten voor de thuiswerker

Vandaag versturen wij de eerste reeks van deze leuke duurzame brievenbuspakketten voor een aantal van onze klanten. Het is een duurzaam geschenk voor de thuiswerkert.

Voor Corona, werd 70% van de koffie thuis gedronken. Met al het thuiswerken is dat percentage alleen maar verder gestegen. Werkt jouw personeel ook veel thuis? Verras ze met dit leuke duurzame brievenbuspakket.

Het pakket bestaat uit: 250 gram koffie van Hesselink Koffie, een stuk koffiezeep en de doe het zelf oesterzwammen kweekset van rotterzwam.

--> Doe het zelf
De 'Doe het zelf kweekset' bevat 99% minder plastic dan de originele Growkit. De kweekset bevat instructies voor de #aanrecht-agrariër om thuis een Growkit te maken op basis van een afgedankte verpakking. Bijkomend voordeel is dat deze Growkit door de brievenbus past!

Doe het zelf kweekset

--> koffiezeep
Deze heerlijk geurende koffie zeep is gemaakt van maar liefst 20% ongezette koffie die bij de productie van koffie cupjes buiten de productieketen valt en wordt opgevangen. 

--> Hesselink koffie
Hesselink is een familiebedrijf dat investeert zodat ook toekomstige generaties op verantwoorde manier koffie kunnen blijven drinken. Ze bieden tevens Coffee as a Service ® aan. Een concept voor verpakkingsvrij en afvalvrij koffie gedronken wordt.

Inclusief AVG proof verzending naar de thuiswerkert voor €22,68 per stuk. Vanaf 10 stuks. Interesse? siemen[at]rotterzwam.nl

Duurzame brievenbuspakketten voor de thuiswerker

Volgende lezen

Duurzame oesterzwammen te koop!
Koffiedik gescheiden ophalen is niet altijd duurzaam

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.