Vier het voorjaar! De gehele maand maart krijg je 15% korting op de growkit

Ondernemende stage

Stage “circulair is de nieuwe norm”

De uitdaging  

rotterzwam werkt sinds 2013 aan het vormgeven van de circulaire economie. Dat doen wij op basis van open source. Dat betekent dat wij onze inzichten delen met de wereld. Dat doen wij volgens het principe: "Some for free and some for a fee".

Dit jaar willen wij ons klaar maken om de laatste stappen te zetten om B-Corp gecertificeerd te worden. Zie hier voor meer informatie. Om dat proces te doorlopen dienen wij enkele procedures te implementeren in onze bedrijfsvoering.

Daarnaast ontwikkelen en testen wij doorlopend nieuwe innovatieve dienstverlening. Om nieuwe dienstverlening te testen en daarna te integreren in onze dagelijkse werkzaamheden, dienen er processen vastgelegd en overgedragen te worden aan het kwekerij team.

In de stage "circulair is de nieuwe norm" ga je aan de slag met de implementatie van nieuwe producten en diensten in verschillende fases van ontwikkeling.

De stage

We zoeken daarvoor doorlopend enthousiaste stagiairs HBO Ondernemerschap & Retail Management maar ook sales en accountmanagement. De tijdsbesteding ligt ongeveer op 24 uur per week en je gaat onder begeleiding van onze collega Sales & Relatiebeheer werken aan de implementatie van nieuwe producten en diensten in verschillende fases van ontwikkeling.

Wij staan open voor verschillende mogelijkheden om deze stage in te vullen. Zo is het bespreekbaar als je er 3 maanden intensief aan wilt werken i.p.v. een half jaar gedurende de genoemde 24 uur per week.  

Wij...

Rotterzwam is één van de bekendste circulaire ondernemers van Rotterdam en in Nederland. Rotterzwam gelooft in een samenleving waar kringlopen worden gesloten, grondstoffen maximaal worden benut en voedsel lokaal wordt geproduceerd. Daarom kweken wij sinds 2013 super verse oesterzwammen op Rotterdams koffiedik. Maar we kijken ook verder naar wat we nog meer kunnen doen met de reststroom van koffie: bijv. het verrijken van landbouwgrond met koffiedik. 

Jij…
Je bent proactief en enthousiast en een half jaar lang voor ongeveer 24 uur per week beschikbaar (waarvan één dag op de kwekerij). Je bent een aanpakker die gelooft in de circulaire economie en het verschil wil maken. Je wordt in ieder geval van een paar van de bovenstaande activiteiten blij. Je wil graag veel leren, denkt net even anders en je kan tegen een beetje hectiek. Je kan zelfstandig werken, de telefoon pakken om iets uit te zoeken of te regelen en duidelijk communiceren. Je hoeft geen koffie voor ons te halen, maar bent ook niet te beroerd om af en toe ook een minder tof klusje op te pakken. Je wilt "circulair is de nieuwe norm" tot een succes maken en een bijdrage leveren aan circulaire dienstverlening! 

What’s in it for you?

--> Werken met toffe ondernemers om je heen.
--> Op de mooiste werkplek van Rotterdam (in het Tropicana en op de nieuwe kwekerij)
--> Een fantastisch netwerk in de duurzame/circulaire wereld
--> De kans om heel veel te leren en overal bij betrokken te zijn
--> Veel ruimte voor jouw input en veel verantwoordelijkheid
--> Je tijd flexibel indelen 

Een stagevergoeding is helaas niet haalbaar op dit moment maar je krijgt zeker een keer een portie zwammen, oesterzwammen spread, onze heerlijke bitterballen of kroketten, enkele oesterzwammen biertjes en een Growkit om zelf te kweken mee.

Anoniem solliciteren 
Wij beoordelen alle sollicitaties altijd op basis van de inhoud en selecteren vooraf nooit op basis van iemand zijn achtergrond of etniciteit. Om iedere schijn op dat vlak weg te nemen, stimuleren wij het om anoniem te solliciteren. Je kunt je naam, leeftijd, geslacht, afkomst en/of pasfoto weglaten. 

Interesse? Mail naar Florian@rotterzwam.nl

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods