Meer leren

Heb jij uit de growkit al meerdere keren succesvol zwammen kunnen oogsten. En ben je toe aan een volgende stap! Kijk dan eens naar een van onze aanvullende producten en leer meer...

Workshop

Zelf thuis je paddenstoelen kweken? Tijdens onze workshop laten we je zien hoe je oesterzwammen kweekt op een zelfgemaakte voedingsbodem. We leren je op welke grondstoffen je paddestoelen kunt kweken. Een makkelijk recept waarmee jij voortaan zelfvoorzienend bent op het gebied van paddenstoelen.

Online training

Wil jij je thuis verdiepen in het zelf maken van substraat? Speciaal voor mensen die in en rond huis paddenstoelen willen kweken op moestuin schaal, heeft rotterzwam een uniek aanbod.

Een eigen kwekerij beginnen

Wil jij ook zelf een kwekerij starten? Dat kan! Inmiddels hebben wij 75+ personen opgeleid over de hele wereld waarvan er een aantal een kwekerij zijn gestart. Dit is zeker niet voor iedereen weggelegd. Het is zeker niet eenvoudig. Ben jij overtuigd dat dit echt iets voor jou is. Kijk dan op onze speciale website voor onze mushroom academy.