Bekroond circulair concept

Rotterzwam wint Marketing Award Rotterdam!

Rotterzwam wint Marketing Award Rotterdam!

Op dinsdag 5 januari 2016 heeft Rotterzwam de Marketing award voor Aanstormend Talent gewonnen!

Samen met Burgemeester Ahmed Aboutaleb en Roland Wondolleck want die wonnen respectievelijk de Marketing Award Rotterdam en een Oeuvreprijs. De award werd uitgereikt door juryvoorzitter Jos van der Vegt tijdens de Nieuwjaarsborrel Rotterdam in de Laurenskerk.

Nieuw dit jaar was de uitreiking van de Marketing Award Rotterdam – Aanstormend Talent. Deze aanmoedigingsprijs is bedoeld voor iemand die – min of meer – aan het begin van zijn of haar carrière staat en een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het imago van Rotterdam.

De jury heeft bewondering voor de manier waarop Mark Slegers en Siemen Cox in 2015 hun ambities om ‘hun leven duurzamer in te richten, duurzaamheid tot uitvoering te brengen en anderen te inspireren’ verder hebben vertaald in BlueCity010. “BlueCity010 is een bruisend voorbeeld, voor Nederland en de wereld, van hergebruik, ondernemerschap, duurzaamheid en economische activiteit.

Beide heren zijn bekend tot ver buiten de stadsgrenzen en promoten met hun ideeën ook buiten Rotterdam. In hun verhaal is Rotterdam de plek waar het allemaal kan gebeuren en daarmee bouwen ze mee aan het imago.”

De uitreiking van de awards vond dinsdagavond 5 januari 2016 plaats tijdens de Nieuwjaarsborrel Rotterdam, georganiseerd door Rotterdam Partners in samenwerking met de gemeente Rotterdam, Rotterdam Festivals en Rotterdam Topsport.

Volgende lezen

rotterzwam wint finale CleanTech Rotterdam [2015]
rotterzwam wint no bull shit award [2017]

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.