Impact rapportage's

De impact van Rotterzwam in 2017

De impact van Rotterzwam in 2017

Als sociaal ondernemers vinden wij het belangrijk impact te realiseren. Die impact moet je dan ook met de buitenwereld delen. Zover wij na kunnen gaan zijn wij de eerste paddenstoelenkweker ter wereld die een impact rapport publiceert dat ook nog eens gekoppeld is aan de SDG's. Wij zijn erg blij met het feit dat wij op dit detail niveau kunnen aangeven wat onze impact is.

Het is een eerste stap en met de eerste stap begin je. Wij missen nog zaken als elektriciteit- en gasverbruik. Deze eenheden waren in onze kwekerij en ons kantoor in BlueCity helaas niet te meten. Wij haalde de stroom voor onze kwekerij uit vier verschillende meterkasten....

Als gevolg van de brand op 23 mei 2017 is deze rapportage in veel opzichten een half jaar overzicht. De meeste paddenstoelen verkopen wij normaliter in de laatste drie maanden van het jaar. Die piek hebben wij afgelopen jaar gemist.

Dit impact rapport is onderdeel van een nieuwe wind. Wij hebben met behulp van designer Charly Blödel onze huisstijl lekker opgefrist. Nieuw logo, nieuwe kleuren, nieuwe aanpak. Allemaal onderdeel van onze #resprouting campagne.

Volgende lezen

Een brand die onze kwekerij vernietigde..
Hoog tijd voor een Blauwe Revolutie

Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.