Je eigen kwekerij beginnen?

Dat kan! Maar weet waar je aan begint. Het is een flinke uitdaging die veel energie en arbeid kost, maar ook veel energie en natuurlijk een inkomen kan opleveren. Wil je een vliegende start maken met je eigen onderneming? Kijk dan naar onze speciale opleidingsprogramma's. Je kunt ze stap voor stap zetten en wij helpen je bij het nemen van de diverse stappen... let's GO, samen maken we het verschil.

Mushroom Master Programma

Wij leren je in 3-5 dagen (afhankelijk van het gekozen programma) alles wat je moet weten over het kweken van paddenstoelen op reststromen, welke klimaatsystemen je nodig hebt en hoe het verdienmodel in elkaar zit en hoe je stapsgewijs je eigen kwekerij kunt opzetten. Kijk op onze speciale website mushroom-cultivation.com naar de details van het programma.

Meer weten

E-learning

Wij hebben een aantal speciale online E-learning programma's opgezet. Op deze manier kun je gewoon thuis, de juist kennis op doen. Je kunt de video's zo vaak als je wilt bekijken en pauzeren wanneer en hoe vaak je maar wilt. Dit is een mooie kennismaking met onze bedrijfsvoering.

meer weten

Kweek container

Wil je het kweken echt naar een professioneel niveau krijgen, dan is onze mobile kweek unit een geschikte uitrusting. Deze container is plug-and-play aan te sluiten op een waterleiding en een 1x16 A elektriciteitsaansluiting en vanaf dat moment kun jij jouw susbstraat de geschikte kweek omgeving bieden en kun je het gehele jaar door paddenstoelen kweken. De Kweek unit is speciaal gericht op een stedelijk omgeving waar een tijdelijke locatie beschikbaar is.

meer weten