Rondleidingen en groepsactiviteiten in Rotterdam

Zoek je een leuk alternatief voor steengrillen of bowlen? Overweeg dan een rondleiding of het maken van een mini kweekzakjes bij de kwekerij van rotterzwam. 

Rondleiding bij rotterzwamRondleiding van een groep Finse boeren bij rotterzwam

Bij de rondleiding laten we je onze kwekerij zien en vertellen we je het bevlogen verhaal van rotterzwam. We hebben voor deze activiteit een vaste prijs, ongeacht het aantal deelnemers. Maximaal 30 personen in een groep voor de rondleiding. Groepen boven de 30 personen zijn mogelijk, maar dan wordt het maatwerk. Neem hiervoor contact met ons op.

Je kunt er ook voor kiezen om samen een mini kweekzakje te komen maken. Onderdeel van deze activiteit is tevens een [iets minder uitgebreide] tour door onze kwekerij. Maar jullie gaan vooral de handen uit de mouwen steken. Iedere deelnemer maakt zelf een voedingsbodem of substraat voor een mini kweekzakje. Een leuke groepsactiviteit waarin er goed samen moet worden gewerkt. Iedereen krijgt het eigen mini kweekzakje mee naar huis in afwachting van de zwammen! 

Onze groepsactiviteiten worden als leerzaam en inspirerend ervaren. Ze vinden beiden plaats in onze kwekerij aan de Schiehaven 26 in Delfshaven, Rotterdam.