Gratis verzending vanaf €45,00

Vacature administratief medewerker (8u. per week)

Over de functie
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste medewerker die veel energie krijgt van het bijhouden van onze boekhouding. Je houdt je bezig met het verwerken van inkomende facturen [crediteuren administratie], afletteren en het bewaken van de betaaltermijn van onze debiteuren (inclusief nabellen). Je handelt klantvragen uit de mailbox af en houdt het team op de hoogte van de financiële resultaten. Je bent het aanspreekpunt voor alle administratieve vragen. 

Wij...
Rotterzwam is één van de bekendste circulaire ondernemers van Rotterdam en in Nederland. Rotterzwam gelooft in een samenleving waar kringlopen worden gesloten, grondstoffen maximaal worden benut en voedsel lokaal wordt geproduceerd. Daarom kweken wij sinds 2013 super verse oesterzwammen op Rotterdams koffiedik. Maar we kijken ook verder naar wat we nog meer kunnen doen met de reststroom van koffie: bijv. het verrijken van landbouwgrond met koffiedik. 

Jij…
Je bent enthousiast, werkt nauwkeurig en hebt een pro-actieve houding. Een administratieve opleiding dan wel relevante werkervaring is een pré maar niet noodzakelijk. Als je openstaat om te leren en je graag wilt ontwikkelen binnen een duurzaam bedrijf, nodigen we je ook uit om te solliciteren. Je bent voor 8 uur in de week beschikbaar en vind het prettig om je eigen tijd in te delen. Je bent een aanpakker die gelooft in de circulaire economie en het verschil wil maken. 

What’s in it for you?
--> Werken in een klein en gezellig team
--> De mogelijkheid om je eigen tijd in te delen
--> Werken vanuit huis, of op ons kantoor in BlueCity (voormalig Tropicana)
--> Veel ruimte voor jouw input en veel verantwoordelijkheid
--> Een marktconform salaris

Procedure
Na het ontvangen van jouw sollicitatie, maken wij een eerste selectie. We kijken voornamelijk naar jouw motivatie. Mochten we de indruk krijgen dat wij een match zijn, dan nodigen we je uit voor een gesprek. We leren je graag beter kennen en vragen je om vooral veel vragen te stellen. Omdat het lastig is om iemand goed te leren kennen tijdens een gesprek, krijg je in de daarop volgende ronde een korte opdracht. Daarna laten we je weten of je het wel of niet bent geworden.

Anoniem solliciteren 
Wij beoordelen alle sollicitaties altijd op basis van de inhoud en selecteren vooraf nooit op basis van iemand zijn achtergrond of etniciteit. Om iedere schijn op dat vlak weg te nemen, stimuleren wij het om anoniem te solliciteren. Je kunt je naam, leeftijd, geslacht, afkomst en/of pasfoto weglaten. Interesse? Mail naar siemen@rotterzwam.nl