Zelf een kwekerij beginnen

Met ons trainingsprogramma voor ondernemers, kan je morgen aan de slag

Odoo Members

Wij geloven in het lokaal verwerken van reststromen tot lokale voedsel productie en het delen van kennis en waarde. Wij stimuleren ondernemers om in hun eigen land/stad zelf aan de slag te gaan met deze business case. Inmiddels hebben wij al ruim 40 ondernemers opgeleid om zelf een kwekerij te starten.

Ben jij serieus in het opstarten van je eigen lokale oesterzwammenkwekerij volgens de principes van de blauwe economie? Wil jij lokaal koffiedik omzetten in voedsel? Volg dan het Mushroom Master Program [MMP] bij RotterZwam.

Dit programma is speciaal is ontworpen om jou alle elementen te leren die je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer professioneel paddenstoelen te kweken. 

Alle informatie over dit 4-daagse opleidingstraject vind je op de site van het Mushroom Master Program. Omdat wij ondernemers uit de hele wereld trainen, is alle informatie op die site en de training in het Engels. 


Gratis Ebook

Download ons gratis Ebook met de basis principes over het starten met kweken van paddenstoelen. Het Ebook is in het Engels. [Link open in nieuw scherm]

Gratis webinar

Schrijf je in voor onze gratis webinars. Hierin delen wij de kansen die er zijn voor lokale kwekerijen. Presentatie in het Engels. [link open in nieuw scherm]

E-learning

Met onze E-learnings leer je in je eigen tempo. Drie modules met uitleg, video's over het starten van je eigen kwekerij.

 

Het netwerk van collega ondernemers die het Mushroom Master Program bij ons gevolgd hebben