Zelf een kwekerij beginnen

Met ons trainingsprogramma voor ondernemers, kan jij morgen aan de slag

Wij geloven in het lokaal verwerken van reststromen tot lokale voedsel productie en het delen van kennis en waarde. Wij stimuleren ondernemers om in hun eigen land/stad zelf aan de slag te gaan met deze business case. Inmiddels hebben wij al ruim 40 ondernemers opgeleid om zelf een kwekerij te starten.

Ben jij serieus in het opstarten van je eigen lokale oesterzwammenkwekerij volgens de principes van de blauwe economie? Wil jij lokaal koffiedik omzetten in voedsel? Volg dan het Mushroom Master Program bij RotterZwam.

Dit programma is speciaal is ontworpen om jou alle elementen te leren die je nodig hebt om als zelfstandig ondernemer professioneel paddenstoelen te kweken. 

Alle informatie over dit 4-daagse opleidingstraject vind je op de site van het Mushroom Master Program. Omdat wij ondernemers uit de hele wereld trainen, is alle informatie op die site en de training in het Engels.

Odoo tekst en afbeelding blok

Gratis Ebook

Download ons  gratis Ebook  met de basis principes over het starten met kweken van paddenstoelen. Het Ebook is in het Engels.

Gratis

Gratis Webinar

Schrijf je in voor onze  gratis webinars . Hierin delen wij de kansen die er zijn voor lokale kwekerijen. Presentatie is in het Engels.

Gratis

Mysterieus?

Ben je onbekend met paddenstoelen? Kom dan eens naar onze  1daagse workshop  voor particulieren. Een mooie gelegenheid om die 'mysterieuze sluier' te verwijderen.

Kosten € 78,51 [ex. BTW]

E-learning

Met onze  betaalbare E-learning  leer je in je eigen tempo. De eerste module over het starten van je eigen kwekerij is nu online.  De E-learning is in het Engels.  

Kosten € 349,- [ex. BTW] 

MMP

Ons Mushroom Master Program is de manier om in 4 dagen goed beslagen ten ijs te komen. Alle leerdoelen die jij kan bedenken, vinken wij af.

Kosten € 2.500,- [ex. BTW]

Community

Nadat je de training hebt afgerond nemen wij geen afscheid. Wij nemen je op in onze community. Die bevindt zich in Nederland en Europa.

Gratis