Odoo • Image and Text

Workshop eetbare paddenstoelen kweken

Zelf thuis je paddenstoelen kweken? Tijdens onze workshop laten we je zien hoe je oesterzwammen kweekt op een zelfgemaakte voedingsbodem. Een makkelijk recept waarmee jij voortaan zelfvoorzienend bent op het gebied van paddenstoelen.


Aan de slag
Deze boeiende en actieve workshop duurt een hele dag [7 uur] en start om 10:00 uur (inloop vanaf 09:30 uur met koffie en thee). Met een klein stukje theorie maar vooral veel praktijk. Na een korte introductie over rotterzwam ga je zelf aan de slag. We beginnen met de preparatie van de verschillende grondstoffen. Als dat klaar is, dan is het tijd voor de door ons verzorgde vegetarische lunch.  


Kweekzakken voor thuis
Na de lunch ronden wij de substraatbereiding af. Je maakt twee zakken met verschillend substraat. Deze krijg je mee naar huis en leveren ongeveer voor €30,- aan oesterzwammen op. De workshop vindt plaats in onze nieuwe kwekerij bij de Kroon in Schiemond.


De kosten bedragen €95,- per persoon. Deze prijs is inclusief:

  • een vegetarische lunch

  • koffie & thee (gedurende de hele dag)

  • 2 kweekzakken (die €30,- aan oesterzwammen gaan produceren)

ONLINE E-LEARNING

Zou je graag een workshop willen volgen maar is Rotterdam net iets te ver voor je? Dan hebben we speciaal voor jou een online
e-learning ontwikkeld. Deze staat in grote lijnen gelijk aan onze dag workshop, maar is te volgen vanaf waar dan ook ter wereld, op elk gewenst moment. 

  • Alle video's zijn Engels gesproken en Engels en Nederlands ondertitelt.

  • Deze module bevat 20 video's. Daarnaast zijn er per module verschillende bestanden, naslagwerk, templates en ontwerpen te downloaden.

  • Na de aanschaf van de module(s) heb je 30 dagen de tijd om bij ons aan te geven dat jij deze e-learning niet nuttig vond. Wij zullen dan zonder gedoe je geld terug storten.

Odoo • Text and Image

Wil je graag een kwekerij beginnen in je eigen stad? 

Dan past ons Mushroom Master Programma misschien beter bij je.