Het ROTTERZWAM team

Het team dat werkt aan het sluiten van kringlopen, het maximaal benutten van grondstoffen en het lokaal kweken van voedsel in Rotterdam stellen wij graag aan je voor.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Siemen Cox

Eerst actief in de financiële dienstverlening. Heeft overstap gemaakt naar duurzaam ondernemerschap om via die weg een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Geïnspireerd door the Crash Course, permacultuur, open source en de Blauwe Economie. Share all you have and you will receive more.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Mark Slegers

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog en strategische inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook zelf het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.

LinkedIn


Ex collega's

Na verloop van tijd komen er om wat voor reden dan ook verschillende andere uitdagingen op je pad. Dus sommige collega's vinden elders een nieuwe job. Wij denken met veel plezier terug aan de prettige samenwerking en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de opbouw van ROTTERZWAM. Door de brandschade van mei 2017 hebben wij helaas ook afscheid moeten nemen van een deel van ons team.


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jeffrey van Gelderen

Volgde de opleiding cross mediale communicatie en deed zijn stage bij ROTTERZWAM. Tijdens deze periode ondersteunde hij ons met de vormgeving van de Growkit. Is vervolgens blijven hangen als projectmedewerker. Helpt ons o.a. met de het verbeelden van onze idealen.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Jose Joia

Komt uit de garage wereld en is van origine autospuiter. Rijdt onze elektrische zwammen bus door de stad om koffiedik op te halen en zwammen te bezorgen. Altijd vrolijk en opgewekt aanspreekpunt voor de restaurants, supermarkten en kantoren waar hij langs komt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Melissa van der Beek

Werkte enkele jaren als freelance tekstschrijver. Meer en meer kreeg ze de behoefte om de manier waarop ze leefde te veranderen. En dat betekende: Stoppen met de eeuwige deadlines en dagen achter de laptop. Een zoektocht van hoofd naar hart.  

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nathan Surret

Heeft een achtergrond van duurzaamheid in zijn opleidingen. Zijn focus lag op het gebied van duurzame bosbouw en 'conservation biology'. Hij richt zich op de toekomst van de productie van voedsel. Was in een vorige leven chef en zet die kwaliteiten af toe in om de heerlijkste gerechten van zwammen te maken voor de teamlunch. 

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sandra de Haan

Werkte 1 jaar en drie maanden voor ROTTERZWAM. Daarna begon het ondernemerschap zo te kriebelen dat ze haar eigen bedrijf begon. Met de Vertelschool Rotterdam helpt zij ondernemers hun onweerstaanbare verhaal te vertellen.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Nicky de Looze

Ging bij ons aan de slag als Grafisch vormgever. Heeft ons geholpen om verschillende uitingen strakker vorm te geven. Poster voor de workshops, flyers, emailer, hand out voor Mushroom Master Program en nog veel meer.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kryss Facun

Als vrijwilliger begonnen en daarna doorgegroeid naar de productie afdeling. Verzorgde o.a. onze kolonie wormen en hield voorraad bij. Sprong bij op allen vlakken en wist van aanpakken.

Linkedin