Het rotterzwam team

Het team dat werkt aan het sluiten van kringlopen, het maximaal benutten van grondstoffen en het lokaal kweken van voedsel in Rotterdam stellen wij graag aan je voor. Wij vinden het belangrijk dat mensen hun talenten benutten en doen waar ze van dromen ongeacht hun ervaring, leeftijd, etc.. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ervaring en kennis wordt gedeeld en een ieder op een gelijke manier wordt behandeld.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Siemen Cox [SC]

Eerst actief in de financiële dienstverlening. Heeft overstap gemaakt naar duurzaam ondernemerschap om via die weg een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. Geïnspireerd door the Crash Course, permacultuur, open source en de Blauwe Economie. Share all you have and you will receive more.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Mark Slegers [MS]

Als adviseur in de groene economie ontdekte hij de tekortkomingen van ons huidige economische systeem. Als biotechnoloog en strategische inzicht brengt hij nu zijn ervaring in de praktijk. Door te DOEN inspireert hij anderen en zet hij hen aan om ook zelf het verschil te maken. DO or Do not. There is no TRY.

LinkedIn

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Susanne de Graaf [SG]

Kwam bij rotterzwam terecht omdat ze gewoon de wereld een stukje mooier wilde maken. Na haar studies grafische vormgeving en ondernemen deed ze werkervaring op bij rotterzwam en is daarna blijven plakken. Nu is ze de helpende hand in de vele projecten die er lopen binnen rotterzwam.

LinkedIn

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Jente de Vries [JV]

Sociaal ondernemer en wereldverbeteraar die gelooft in minder mooie woorden en meer actie in de taxi. Heeft als co-founder van stichting Kromkommer de kunst van het bootstrappen geleerd, is betrokken geweest bij BlueCity en na jaren van informele samenwerking nu onderdeel van rotterzwam als projectleider van Coffee as a Service.

LinkedIn


Designers

Bij rotterzwam hechten we waarde aan het ontwikkelen van het design, verbeteren van ons communicatie systeem en het creëren van nieuwe producten. Eerder werkte we samen met designers met verschillende achtergronden. Wij komen graag in contact met designers in de breedste zin van het woord en nodigen je uit om je vaardigheden te ontwikkelen en ons te helpen om een verschil te maken.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Jeffrey van Gelderen [JG]

Volgde de opleiding cross mediale communicatie en deed zijn stage bij rotterzwam. Tijdens deze periode ondersteunde hij ons met de vormgeving van de Growkit. Is vervolgens blijven hangen als projectmedewerker. Helpt ons o.a. met de het verbeelden van onze idealen.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Nicky de Looze [NL]

Ging bij ons aan de slag als Grafisch vormgever. Heeft ons geholpen om verschillende uitingen strakker vorm te geven. Poster voor de workshops, flyers, emailer, hand out voor Mushroom Master Program en nog veel meer.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Charly Blödel [CB]

Deed onderzoek naar sustainable graphic design tijdens haar stage bij rotterzwam. Hierna startte ze aan haar Master Studies at Design Academy in Eindhoven. Ze ontwikkelde een nieuwe huisstijl en verbeterde het design-systeem door het open te stellen voor verschillende creatievelingen.        

Linkedin | Website                                                                                                 


Stagiairs

Wij geloven in de kracht van een multidisciplinair team. Daarom werken wij veel met stagiairs. Er is altijd plek voor goede intrinsiek gemotiveerde studenten die een bijdrage willen leveren aan een duurzamere samenleving door te doen. Onderstaand de stagiairs die ons geholpen hebben bij het vormgeven van rotterzwam. 


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Jana Sinitsova [JS]

Heeft haar bachelor Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft behaald en wil haar opgedane kennis graag gebruiken om dingen te ontwerpen die maatschappelijk relevant zijn. Helpt nu mee met het project Coffee as a Service om meer kennis op te doen over sociaal ondernemen en alvast haar steentje bij te dragen.

Linkedin 

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sanne Wassink [SW]

Doet nu haar masters aan de Erasmus Universiteit in Global Business and Sustainability. Een studie richting die perfect aansluit met een stage bij Rotterzwam.  Helpt mee aan het project Coffee as a Service om meer ervaring op te doen over circulair economie in de praktijk en draagt kennis bij waar mogelijk.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Jesús Cobas Chacón [JCC]

Studeert Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam en versterkt het team als stagiair. Door de voortgang te bewaken van projecten en de financiële stromen in beeld te houden, draagt hij zijn steentje bij aan de onderneming. Voelt zich thuis bij het duurzaam ondernemerschap en doet veel ervaring op als bedrijfskunde in een groeiende organisatie.

Linkedin


Ex collega's

Na verloop van tijd komen er om wat voor reden dan ook verschillende andere uitdagingen op je pad. Dus sommige collega's vinden elders een nieuwe job. Wij denken met veel plezier terug aan de prettige samenwerking en de bijdrage die zij hebben geleverd aan de opbouw van rotterzwam. Door de brandschade van mei 2017 hebben wij helaas ook afscheid moeten nemen van een deel van ons team.


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Jose Joia [JJ]

Komt uit de garage wereld en is van origine autospuiter. Rijdt onze elektrische zwammen bus door de stad om koffiedik op te halen en zwammen te bezorgen. Altijd vrolijk en opgewekt aanspreekpunt voor de restaurants, supermarkten en kantoren waar hij langs komt.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Melissa van der Beek [MB]

Werkte enkele jaren als freelance tekstschrijver. Meer en meer kreeg ze de behoefte om de manier waarop ze leefde te veranderen. En dat betekende: Stoppen met de eeuwige deadlines en dagen achter de laptop. Een zoektocht van hoofd naar hart. Werkt sinds 2018 als energetisch coach.  

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Nathan Surret [NS]

Heeft een achtergrond van duurzaamheid in zijn opleidingen. Zijn focus lag op het gebied van duurzame bosbouw en 'conservation biology'. Hij richt zich op de toekomst van de productie van voedsel. Was in een vorige leven chef en zet die kwaliteiten af toe in om de heerlijkste gerechten van zwammen te maken voor de teamlunch. 

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Sandra de Haan [SH]

Werkte 1 jaar en drie maanden voor rotterzwam. Daarna begon het ondernemerschap zo te kriebelen dat ze haar eigen bedrijf begon. Met de Vertelschool Rotterdam helpt zij ondernemers hun onweerstaanbare verhaal te vertellen.

Linkedin

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Kryss Facun [KF]

Als vrijwilliger begonnen en daarna doorgegroeid naar de productie afdeling. Verzorgde o.a. onze kolonie wormen en hield voorraad bij. Sprong bij op allen vlakken en wist van aanpakken.

Linkedin