Odoo afbeelding en tekstblok

Werken, stage of als vrijwilliger een bijdrage leveren?

rotterzwam gelooft in de circulaire stad. Als je naar de natuur kijkt, dan is daar geen afval. De natuur gaat symbiotische relaties aan. De output van het ene systeem is de input voor het andere systeem. Dat geldt voor uitwerpselen maar ook de overblijfselen van planten, schimmels en dieren nadat ze zijn overleden. Door meer te kijken naar de natuur kunnen wij leren hoe wij onze samenleving meer circulair kunnen inrichten. Zonder afval.


Wij zien ons zelf als sociaal ondernemers en wij werken met de Semco Style. Dat betekent dat wij samen besluiten nemen, werken op resultaat en niet op aanwezige uren, volledige openheid geven en dat wij samen invulling geven aan welke activiteiten wij ondernemen.


Vacatures momenteel hebben wij geen vacatures.


Stage
Wij hebben doorlopend stage plekken beschikbaar op het gebied van o.a. ICT, Graphic design en Product Design. Een stage plek bij rotterzwam  kenmerkt zich door hoge mate van vrijheid, begeleiding door ervaren ondernemers, werken in bijzondere omgeving, concrete bijdrage leveren aan product en diensten van RotterZwam.  Wij hadden eerder studenten uit de volgende studierichtingen: Facilitair management, Cross mediale communicatie en Green Engineering.

Wij verwachten dat je 3 of 4 dagen per week beschikbaar bent voor een periode van minimaal 12 weken.


Vrijwilliger
Wil je als vrijwilliger een steentje bijdragen en onderdeel zijn van de nieuwe circulaire stad? Dat kan! Wij hebben een vast en divers kernteam van vrijwilligers. Werkzaamheden omvatten koffiedik halen in de stad, substraat bereiding, paddenstoelen oogsten, opruimen en schoonmaken. Wij verwachten dat je minimaal 1 dagdeel [4 uur] per week beschikbaar bent voor een periode van 2 maanden.

Voor meer vragen over stage lopen of vrijwilliger zijn, kan je contact opnemen. info@rotterzwam.nl