rotterzwam-growkit

Kweek paddenstoelen op je eigen koffiedik

Odoo afbeelding en tekstblok

Wist je dat de meeste koffie thuis wordt gedronken? Maar liefst 70%. Das een boel koffiedrab in de Nederlandse huizen. En wist je dat op dat koffieprut de oesterzwam uitstekend groeit? Daarom hebben wij de rotterzwam-growkit ontwikkeld, zodat jij je eigen koffiedik om kan zetten naar oesterzwammen. Gewoon op je eigen aanrecht. Onze missie is dan ook: alle Nederlanders als #aanrecht-agrariërs.

Een enorme koffieleut hoef je niet te zijn, want je werkt met kleine hoeveelheden koffie. Koffiedik opsparen is daarom niet nodig. Je kunt aan de slag met koffie uit de percolator, snelfiltermaling, senseopads en espressomachine.

Growkit opnieuw opstarten
Het mooie: Je kan de growkit elke keer weer opnieuw opstarten zonder dat je nieuw broed nodig hebt. Het is nadrukkelijk geen wegwerpproduct. Zo kan je doorlopend je eigen koffiedik omzetten in paddenstoelen. Meld je aan voor onze emailer voor alle instructies.

De Growkit wordt in Rotterdam in elkaar gezet, heeft een wrap van gerecycleerd karton, is van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd worden.


     Waar te koop?

     De growkit is bij winkels en webshops in heel
     Nederland te koop. 
     Benieuwd of de growkit bij jou in de buurt te koop is.
     Check dan ons overzicht met verkooppunten.

     E-mailer

     Tips en trucs voor de growkit ontvangen? Meld je dan aan voor de E-mailer en ontvang 7 mails boordevol met video-instructies, foto's en achtergrondinformatie over het kweekproces.  

     Broed [na]bestellen

     Is de kracht van je broed af? En wil je daarom nieuw broed bestellen? In onze webshop vind je losse porties paddenstoelenbroed om je growkit weer op te starten. 

     Vraag en antwoord

     Groene schimmel in je growkit? Of heb je juiste uitgedroogde zwammetjes? In de rubriek 'vraag en antwoord' helpen we je weer op weg.  
      

     Verandering begint bij jezelf