Oesterzwammen - vers, lokaal en circulair

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Kijk ze hiernaast eens staan te stralen. Onze oesterzwammen. Mooi zijn ze, hè?
Deze grijze oesterzwam is de spil van rotterzwam. Het bijzondere is dat ze groeien op een afvalproduct, namelijk Rotterdams koffiedik. Wij werken niet alleen circulair maar ook lokaal. Zo leveren we de zwammen alleen aan de stad Rotterdam. Zo leggen ze een kleine afstand af tot op jouw bord. 

Lunchzaak, eetcafé of cateraar?
Heb je een restaurant, lunchzaak of eetcafé in Rotterdam? Ben je een cateraar of chefkok in een bedrijfskantine? En wil je werken met onze superverse zwammen? Dan moet je het volgende weten: de zwammen kosten € 10,- per kilo en we werken met strippenkaarten. Je koopt bij ons strippenkaart voor 10 of 21 kilo en iedere keer als je bestelt, halen wij het van je saldo af. Wel zo makkelijk.

#Repsprouting

Het afgelopen jaar hebben wij hard gewerkt aan de resprouting van rotterzwam. Dankzij onze succesvolle crowdfunding kunnen wij een nieuwe kwekerij bouwen. Hiermee kunnen wij per maand 6000 kilo koffiedik omzetten in de lekkerste oesterzwammen van het universum. Momenteel werken wij hard aan de opbouw, maar jij kan je in de tussentijd al zeker stellen van de eerste zwammen.

Wil jij ook werken met een duurzaam en lokaal product? Zie jij onze zwammen al shinen op jouw menukaart? Vul dan dit formulier in, dan nemen wij contact met je op.