Boeiende stageplaatsen bij RotterZwam

Technische bedrijfskunde & ICT

Odoo afbeelding en tekstblok

Voor de periode november/december 2017 tot en met maart/april 2018 is RotterZwam op zoek naar een stagiair technische bedrijfskunde met affiniteit voor ICT voor 32 uur in de week.

Werken bij RotterZwam is boeiend, dynamisch en leerzaam. Vele stagiairs zijn je voorgegaan. Zoals Thierry. Bekijk dit interview waarin hij zijn ervaring deelt.

Een stage bij RotterZwam is niet alledaags. De bijzondere locatie draag daar o.a. aan bij. Maar ook niet onbelangrijk is de unieke kans om 1 op 1 met een ondernemer te werken.

Mark en Siemen hebben ruime ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende. De afgelopen vijf jaar zijn zij betrokken bij het opzetten van ruim drie bedrijven. RotterZwam, BlueCity en Coffee Based. Hun passie, visie en drive maakt werken met hun een leerzame ervaring.

Wij zijn 23 mei getroffen door een brand en de impact daarvan is nog steeds voelbaar. Maar wij gaan door en wij werken hard aan RotterZwam 2.0. We gaan elders in de stad opschalen. In BlueCity hebben wij tijdelijk onze intrek genomen in de voormalige Tropisauna. Vandaaruit plannen wij onze nieuwe kwekerij.

Heb jij passie voor de circulaire economie? Wij gaan met de nieuwe kwekerij onze productie flink verhogen. Daarbij hoort ook een betere ICT infrastructuur en gestroomlijnde bedrijfsprocessen. Wij hebben daarvoor een OpenERP systeem aangeschaft en zoeken een stagiair die ons wil helpen om dit systeem verder te implementeren en aan te laten sluiten op onze bedrijfsprocessen. Zoek je om wat voor reden dan ook nog een stageplek? Wellicht is RotterZwam de plek voor jou.

Schrijf een reactie

U moet zijn ingelogd om een opmerking te plaatsen.