rotterzwam bitterballen

Heerlijk en zonder vlees

Odoo afbeelding en tekstblok

De Rotterdamse oesterzwam kroketten en bitterballen zijn een resultaat van de samenwerking tussen Banketbakker van der Heijden en rotterzwam.


De kroketten en bitterballen zijn een product van de bakker. De zwammen komen van rotterzwam. Naast kroketten en bitterballen zijn er ook saucijzenbroodjes op basis van oesterzwammen te verkrijgen. Helemaal 100% vegetarisch en lokaal gekweekt en geproduceerd. Op basis van een ambachtelijk recept.


Deze producten zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook goed voor het milieu. Wist je dat voor de productie van een rundvlees bitterbal al snel 50 tot 90 liter meer water nodig is. Per bitterbal!

Begin je al te watertanden? De bitterballen zijn per doos van 54 te bestellen bij Sligro (artikelnummer 851833 of 31039) en Zegro maar ook rechtstreeks bij rotterzwam. Afhalen kan op afspraak bij de kwekerij aan de Schiemond 20.


Ook zijn de snacks direct te proeven bij: 

Frietboutique - Rotterdam (bitterballen)

Vroesenpaviljoen - Rotterdam (bitterballen)

Erasmuspaviljoen - Rotterdam (bitterballen)

Savoy Hotel Hoogstraat - Rotterdam (bitterballen)

Holland Casino - Rotterdam (bitterballen + kroketten)

 

Water verbruik uitgangspunten

Er is altijd wel iets op te merken op de cijfers die je gebruikt om je verhaal te onderbouwen. Waterverbruik berekenen en gebruiken voor een footprint uitspraak zijn daarom per definitie dubieus en dienen met een korrel zout genomen te worden. Zo ook die van ons.

Desalwelteplus hechten wij aan oprechte en juiste informatie. Daarom bijgaand een overzicht van de door ons gebruikte uitgangspunten in onze waterbesparings uitspraak. 

Odoo tekst en afbeelding blok